Tyve på afveje

Firehjulstrækker og stjålet campingvogn endte i dyb grøft

Her midt i påskemad, påskeøl og snaps, så er der måske et par nordjyder, der laver dumme ting, når promillen bliver lidt for høj. Uanset hvad man forsøger, så bliver det svært at hamle op med de to, der i går var indblandet i et campingvognstyveri i Aabybro.

- Det var en af de mest sjove jokes, jeg har set i mit liv. At der er en, der er på vej ud over en grøft der er to meter dyb med en firehjulstrækker og en campingvogn, det kan jo ikke lade sig gøre, siger Ib Johannesen til TV2/Nord med et grin, selv om det var fra hans butik, der her til morgen blev stjålet en campingvogn.

I den to meter dybe grøft uden for campingbutikken holdt nemlig en firehjulstrækker med en stjålet campingvogn af mærket Hobby. Da politiet kom frem til stedet ved seks-tiden i morges, så var campingvognstyven i gang med at forsøge at få sin bil og tyvekost op af den dybe grøft med en dunkraft. Forinden havde tyven forsøgt sig med en rendegraver, som han dog endte med at køre fast i en anden grøft.

- Han har ikke brugt hovedet overhovedet, griner Ib Johannesen

På Aabybro Camping og Fritids overvågningsbilleder kan man se, hvordan tyve i en firehjulstrækker stjæler en Hobby campingvogn foran butikken søndag morgen.

Problemet er bare, at det ikke er samme Hobby campingvogn, og ikke samme firehjulstrækker, der endte i grøften få minutter senere. Campingvognen i grøften er nemlig stjålet på Randerskanten for 10 dage siden.

Så selv om det i dag lykkedes at finde 1 stjålen campingvogn, to tyve og deres firehjulstrækker, så mangler Ib Christensen stadig en 6,5 meter lang campingvogn, og politiet leder stadig efter de resterende tyveknægte.

- Der er en taxichauffør, der har set at ude vejen, der holdt lige pludselig to firehjulstrækkere med nogle unge mennesker. Så de har nok været sammen i en klynge alle sammen, siger Ib Johannesen til TV2/Nord.