Bunken med indbrudsanmeldelser vokser sig på politiets bord Foto: Anders Ekstrøm

Tyve stjal grill og tilbehør

Der har det seneste døgn været en stribe af indbrud i private nordjyske hjem.

Ukendte gerningsmænd har været på spil i et rækkehus på Follingsvej i Aalborg, og herfra er der stjålet blandt andet en Webergrill med alt udstyr. Der ud over snuppede de også et tv, et Bose-anlæg, smykker og tøj.

Der er også stjålet forskellige guld – og sølvsmykker fra en villa på Krageklovej i Hjørring. Tyvene kom ind igennem et vindue og kunne derefter gå på opdagelse i huset. 

Smykker blev også udbyttet for tyve, da de skaffede sig adgang til en villa på Lobeliavej i Vestbjerg. Tyvene er kommet ind ved at bryde et vindue op og har derefter kunne gå frit rundt i huset. 

Søndag aften mellem kl.20 og 21 er en mountain bike af mærket Cannondale blevet stjålet på Fiskehuskajen i Skagen. Cyklen var lænket, sammen med en anden cykel, til en lygtepæl. Lænken var blevet klippet over og mountain biken stjålet.  Cyklen er en matblå Carbon Cannondale Scalpel 2.

Tyve har imellem lørdag aften 23. juli og søndag eftermiddag 24. juli skaffet sig adgang til en lystbåd i Nørresundby ved at bryde en hængelås op. Fra båden er der blevet stjålet fiskeudstyr samt to brændstofstanke. 

Og så er der til Nordjyllands Politi mandag morgen blevet anmeldt, at der er stjålet motocrossudstyr fra et værksted på Svoldrupvej i Farsø. Døren til værkstedet er blevet brudt op, hvorefter der er blevet stjålet hjelme og dragter.