Uafgjort i bundopgør

FC Hjørring er allerede presset i kampen om overlevelse i 2. Division vest. Heller ikke i dag fik klubben tre point på hjemmebane

FC Hjørring kom ellers bedst fra start med en solid offensiv, og bragte sig foran 1-0 på et mål af Henrik Bruun.

Kampens dommer, Jørgen Nielsen, satte sit præg på kampen med en noget usikker præstation, der blandt andet inkluderede et tvivlsomt straffespark til gæsterne fra Næsby. Lasse Borg i Hjørrings mål havde hænderne på, men bolden gik i nettet til 1-1 ved pausen.

Efter halvlegen bar kampen præg af fejlafleveringer og brændte chancer. Næsby kom foran 2-1 efter en skidt tilbagelægning, som resulterede i et dårligt indgreb fra målmand Lasse Borg. Kort efter fik en stærkt spillende Anders Dahl udlignet til 2-2.

I allersidste sekund af kampen havde Næsby et skud på stolpen, og det var kun med nød og næppe, at Hjørring reddede det ene point.

Efter kampen ligger FC Hjørring sidst i 2. Division vest og der resterer otte kampe.