Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

Udenlandske øjne på AaB

Flere udenlandske klubber har kig på AaB's Lasse Nielsen.

Midterforsvaren kan få sin drøm opfyldt om at komme til udlandet, det skriver tipsbladet.dk.

Det er klubben Belgiske Gent, der gerne vil have fingre i Lasse Nielsen. Men de er ikke de eneste, også klubber fra England, Frankrig og Holland har set ham an.

- Der er klubber, der forhører sig, og så vidt jeg ved, er der også noget dialog. Der er interesse fra Frankrig, Belgien og Holland, og der er et par klubber i Championship i England, der har forhørt sig. Men det er klubberne i Frankrig, Belgien og Holland, der er mest konkrete, uden at det dog er kommet så langt, at vi har forhandlet konkret med en klub. Gent har været interesserede, og det tror jeg også stadig, de er. De har hentet én midterforsvarer, men så vidt jeg ved, vil de gerne have én mere, siger Lasse Nielsens agent Mads Winther til tipsbladet.dk.

AaB har endnu ikke taget imod nogle af de mange tilbud.

- Det er AaB, der bestemmer, om de vil sælge ham, og det kræver selvfølgelig, at der kommer nogen, der er seriøst interesserede og byder det, AaB vil have. Som Lasse præsterer i øjeblikket forringer han ikke sine muligheder for at komme afsted, så der er en mulighed for, at det sker. Omvendt er der også mange frie spillere på markedet, som kunne være interessante for klubberne, og det gælder jo for dem alle, at de skal have budgettet til at gå op, siger agenten til tipsbladet.dk.

Lasse Nielsen har kontrakt med AaB i et år mere.