LIGE NU:

Ulrik Linnemann ruller rundt og mister EM-føring

Den nordjyske racerkører er sur. En kørefejl koster ham en tur på sygehuset og sejren i EM-afdeling i England. - Det er jeg ikke stolt over, siger han.

Æv, æv, æv... Det kom til at koste Ulrik Linnemann føringen i EM-serien, at han lavede en alvorlig kørefejl i søndagens afdeling af EM i rallycross, der blev afviklet på Lydden Hill Race Circuit i England. 

- Jeg laver en fejl og rammer barrieren. Det betyder, at jeg og bilen ruller rundt, og i det forløb går der ild i bilen, så der er masser af arbejde til mekanikerne på værkstedet, siger en ærgerlig Ulrik Linnemann, mens han er på vej på færgen fra England til Frankrig. 

Forinden var han lige et smut omkring hospitalet, men alt er, som det skal være med kroppen. 

- Det er værre, når jeg tænker på resultatet. For jeg førte hele weekenden og beviste, at jeg er hurtigst af alle for tiden. Derfor er det ærgerligt, at jeg dumper ned på andenpladsen i den samlede stilling efter uheldet, opsummerer nordjyden. 

- Der resterer stadig fire afdelinger i EM-rallycross-serien. Næste afdeling køres den første weekend i  juli i på min favoritbane i Sverige, så jeg går stadig efter EM-guldet, slutter Ulrik Linnemann. 

Ulrik Linnemann laver kørerfejl og ruller rundt ved EM-løb i England.
Ulrik Linnemann laver kørerfejl og ruller rundt ved EM-løb i England.
Foto: Linnemann Mortorsport