Foto: VEB

Ung badminton-profil fortsætter i Vendsyssel

Vendsyssel Elite Badminton har forlænget aftalen med den 24-årige hjørringenser Victor Svendsen.

Vendsyssel Elite Badminton har sikret sig endnu en sæson med den 24-årige hjørringgenser Victor Svendsen på holdkortet. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Victor Svendsen er professionel badmintonspiller og bor i København, hvor han træner dagligt med Danmarks absolut bedste spillere i Brøndby Hallen. Han er nr. 52 på verdensranglisten deltager ofte i internationale turneringer i udlandet.

Læs også Mere tid til husprojekt: Badmintonduo indstiller karrieren

- Men jeg elsker at komme hjem til Vendsyssel og spille for VEB. Nogle gange bliver der også lige tid til et smut forbi Hjørring, siger Victor Svendsen.

Han har fået sin badmintonopdragelse i Hjørring men rejste relativt tidligt til Ikast for at satse på sin badmintonkarriere. I sæsonen 2016/2017 skiftede han "hjem" til VEB, hvor han med sine mange sejre er blandt holdets profiler og en af publikums favoritter. 

To andre publikumsfavoritter i VEB, Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, meddelte tirsdag, at de for en periode lægger badmintonketcheren på hylden, fordi de skal i gang med husrenovering. 

"Vi har tidligere sat lejligheder i stand med henblik på udlejning, men denne gang er det vores eget kommende hjem, vi kaster os ud i at renovere. Et hus i 9000 Aalborg som skal shines op," skriver badmintonparret på Facebook. 

  Foto: VEB