02:07

På Bornholm er to unge piger fra Støvring på en noget anderledes udstilling.

Foto: Jesper Knud Fonvig

1 af 2

Unge oplever ældres sexliv

To unge nordjyske piger har stiftet bekendtskab med ældres sexliv på kunstudstillingen Timeless Love.

Sasia Donskov og Iben Skott Andersen går til dagligt på Støvring Gymnasium. Men de to nordjyske pigerne var taget til Folkemødet på Bornholm, og her så de en kunstudstilling, som de ikke glemmer foreløbigt. På udstillingen kan man se billeder af ældre menneskers sexliv.

- Nu kan jeg jo se, at det hedder Timeless Love, og det giver jo god mening, at ældre mennesker stadigvæk elsker hinanden. Bare fordi man er ældre, så betyder det jo ikke, at der er begrænsninger for en, siger Sasia Donskov.

Udstillingen gjorde indtryk på pigerne. Den erotiske fotoserie hedder Timeless Love, og det er forskere fra Københavns Universitet, der står bag udstillingen.

- Vi er vant til at se rigtig mange billeder af hud og nøgne unge mennesker, men ikke gamle mennesker. De fleste mennesker bliver en smule chokeret i første øjeblik, men så er der noget enormt poetisk over billederne, så de fleste bliver meget rørt og begynder at smile, siger Aneh Hajdu, der er kommunikationschef hos Det Sundhedsvidenskabelige fakultet i København.