LIGE NU:

Unge talenter skal bowle EM i Aalborg

Aalborg er blevet valgt som vært for European Youth Championships 2018 i Bowling. Mesterskabet afvikles i Løvvang Bowling Center fra den 24. marts til den 2. april 2018.

175 spillere fra 30 forskellige lande forventes at deltage i European Youth Championships 2018 i Aalborg.

- Jeg er rigtig glad for, at vi får øjnene rettet mod bowlingbanen og et aktivt fritidsliv samtidig med, at vi får besøg af en masse unge mennesker fra hele verden. Aalborg har en lang historie og tradition for at trække store bowlingarrangementer til byen, og det har gjort os verdenskendte i bowlingverden. Det skyldes ikke mindst den store indsats som Løvvang Bowling Center lægger i arbejdet med de store mesterskaber, siger Thomas Kastrup-Larsen og pointerer:

- Aalborg skal være en by, der både tiltrækker de helt store arrangementer, men også de smallere sportsevents, for vi har en rigtig bred palet af tilbud i Aalborg Kommune, siger han.

EYC 2018 er for både drenge og piger i alderen 12-18 år. Det bliver tredje gang, at Løvvang Bowling Center er vært for EYC - første gang var i 1978, anden gang i 2012 og så igen i 2018.

- European Youth Championships er et af de helt store internationale bowlingarrangementer, og er det EM indenfor bowling med flest tilskuere. De mange tilrejsende klubkammerater, kærester og familiemedlemmer vil helt sikkert gøre EYC i Aalborg til en sand folkefest, siger Kim Thorsgaard Jensen, der er direktør i Løvvang Bowling Center.