Nattens eksplosion i Pizza Uno var så kraftig, at den vækkede flere beboere i området. Foto: Iben Hedemann

Utrygge efter eksplosion

Der er utryghed blandt beboerne i Langelandsgade i Aalborg, efter at et pizzeria blev ramt af en eksplosion natten til fredag.

Eksplosionen i Pizza Uno på Langelandsgade i Aalborg har skabt utryghed blandt områdets beboere. Eksplosionen var så kraftig, at den vækkede flere beboere i lejlighederne oven på forretningen.

-  Jeg vågnede, da jeg hørte to store brag. Jeg synes, at det er ret klamt, at sådan noget sker, når man bor lige ved siden af, siger Anne Sofie Bundgaard, der bor oven på pizzeriaet. 

Nattens hændelse har skræmt flere af beboerne.

- Man føler sig sådan lidt skræmt, og jeg synes, at det er uhyggeligt, at sådan noget kan ske, siger Kirstine Poulsen.

- Jeg sov godt nok fra det, men det er da skræmmende, at sådan noget det sker, hvor man bor, siger en anden beboer i området, Anders Nymand. 

Nordjyllands Politi efterforsker sagen som groft hærværk og mener, at eksplosionen er forårsaget af en rørbombe. 

- Vi får en farlighedsvurdering på selve eksplosionen af vores teknikere, som vi tager med i efterforskningen. Vi holder alle muligheder åbne i forhold til sagen og efterforsker ud fra alle de motiver, der kan være - både om gerningsmanden er en, der har kendskab til den forurettede, eller om det er tilfældigt, at det lige er her, man har kastet en rørbombe ind, siger vicepolitikommissær Torben Asmussen fra Nordjyllands Politi.