Utzon Center overtager driften af Utzon Restaurant

Ekslklusivt smørrebrød gjorde det ikke, så nu overtager Utzon Center driften af Utzon Restaurant, der ikke har vist sig at være rentabel for Morten Nielsen, der har forpagtet restauranten siden maj 2013.

Selvom talentet bag køkkengryderne ikke har fejlet noget, er det på to år ikke lykkedes manden bag Utzon Restaurant og Mortens Kro, Morten Nielsen, at vende udviklingen på en af Aalborgs mest prominente restaurantadresser.

Tv-kokken har satset på et madkoncept med eksklusivt og højtbelagt smørrebrød. Men den satsning er nu slået fejl, og samarbejdet er opsagt

Desuden er der opstået nye muligheder for at leje lokalerne ud.

Aalborg Universitet har tidligere haft en større lejeaftale med Utzon Center, men universitetet har opsagt aftalen, da de har bygget andre lokaler i byen. Det giver Utzon Center nye muligheder for at leje lokalerne ud til virksomheder og private.

Utzon Center overtager derfor driften af caféen for i endnu højere grad at kunne strømline et produkt af høj kvalitet med alt det, man har brug for i forbindelse med et arrangement.

- Vi har et af Aalborgs smukkeste lokaler, og det bliver væsentligt lettere for virksomheder og private at lægge sine arrangementer hos os, når alt er samlet et sted. Det giver en langt større fleksibilitet, udtaler administrationschef Lisbeth Vibestrup.

Fremover vil der dog stadig være gastronomi af høj kvalitet til rimelige penge.

- Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Morten Nielsen, men nu har vi indgået ny aftale med Mikael Kopp Christensen, som varkonsulent for KUNSTEN, da museumscaféen skulle have et nyt koncept, udtaler Lisbeth Vibestrup.

De aftaler, som virksomheder eller personer har indgået med Utzon Restaurant, vil blive gennemført som planlagt. Alle vil blive kontaktet i løbet af kort tid.