LIGE NU:

Vadum vil slå på tæven

En ny bokseklub er ved at se dagens lys under Vadum IF. Finn Sørensen, der tidligere på året blev fyret fra Lindholm Bokseklub, bliver den nye klubs træner.

Der er ingen boksering. Der er heller ikke nogen sandsække endnu. Men Vadum Hallen er rammen om en ny bokseklub.
-  Når først vi har haft stiftende generalforsamling på torsdag, så går der ikke mere end en måned før vi har tre bokseringe og otte sandsække. Men man køber selvfølgelig ikke noget ind før alt det formelle er på plads, siger træner Finn Sørensen.

Finn Sørensen blev tidligere på året blev han fyret fra Lindholm Bokseklub, fordi han samarbejder den konkursramte og suspenderede boksepromotor Robert Larsen. Men det har initiativtagerne i Vadum ikke noget problem med.

-   Jeg ved ikke hvad Lindholm Bokseklub har tænkt på. Det stå for deres egen regning. Vi har ikke noget at udsætte på Robert Larsen, siger initiativtager til bokseafdelingen i Vadum, Thomas Vigh.

Den nye klub er allerede sikret medlemmer. 30 boksere heriblandt 10 kampboksere har forladt Lindholm Bokseklub for at følge med Finn Sørensen til Vadum.

-   Jeg har ikke taget nogen med. De er alle sammen kommet frivilligt. Men der er flere gode boksere imellem, så jeg tror da på at vi på sigt kan lave nogle jyske og danske mestre, siger Finn Sørensen.

Klubben har stiftende generalforsamling på torsdag, og herefter skal klubben godkendes af Danmarks Bokseunion. Finn Sørensen fortsætter med at træne de professionelle boksetvillinger Kasper og Morten Fruensgård.