Væbnet røveri mod urmager i Aalborg

I januar 2010 var Klitgaard Ure i Bispensgade i Aalborg også udsat for røveri. Lørdag slog bevæbnede røvere så til igen. Foto: Per Frank Paulsen

[b]Endnu engang er Klitgaard Ure i Bispensgade i Aalborg blevet udsat for røveri. To bevæbnede mænd røvede butikken kort før lukketid lørdag. Opdateret.  [/b]

Kort før lukketid lørdag kl. 13.58 fik Klitgaard Ure i Bispensgade i Aalborg besøg af to bevæbnede røvere. Den ene røver var bevæbnet med en pistol, mens den anden havde medbragt et koben. De truede personalet til at udlevere ure af bl.a. mærkerne Rolex og Omega.

Røverne tog flugten mod Maren Turis Gade, hvor en tredje mand ventede i en bil, der fortsatte ud af Strandvejen mod Vestbyen.

Bilen er en ældre grå/metal Toyota Supra årgang 1987 med registreringsnummer XD 45 231. Bilen blev meldt stjålet i fredags.

Politiet har foreløbigt dette signalement af de to røvere, der truede personale og kunder i butikken:
De beskrives som 180 - 185 cm høje, kraftige af bygning. De bar en sort hue over hovedet med huller til øjnene. Den ene røver der truede med pistolen bar en rød tyk vinterfrakke ned til midt over lårene.
Der er formentlig tale om udlændinge, da de talte dansk med udenlandsk accent.  

Politiet vil selvfølgelig gerne i kontakt med folk, der kan have set noget til røverne. De kan kontakte Nordjyllands Politi på tlf. 118.

I januar 2010 blev Klitgaard Ure også udsat for røveri. Også i 2004 blev butikken udsat for væbnet røveri.  

Forsiden lige nu