Værtshus træt af beskyldninger

Ejeren af Den Røde Lygte vil ikke kædes sammen med problemer på 1000Fryd.

Værtshuset Den Røde Lygte i Aalborg har fået skyld for at være stamcafe for de ballademagere, der igen og igen angriber spillested 1000Fryd. Og Jacek Nowakowski kan ikke forstå beskyldningerne om, at hans værtshus, den røde lygte skulle være arnested for ballademagere.

- Jeg vil godt pointere, at det primært er hockeyfans, der kommer her efter kampene og stille og roligt hygger sig, så jeg er meget irriteret over at blive kædet sammen med de problemer på 1000fryd, siger han til TV2 Nord

Da der i lørdags igen var problemer i Kattesundet fik nogle af værtshusets gæster skylden. Det afviser Jacek Nowakowski, der selv var på værtshuset. Til gengæld erkender han, at et par af ballademagerne tidligere har været gæster på Den røde Lygte.

- Ja, de har været her, ligesom de har været alle andre steder i byen, men de sidder jo ikke her nede og planlægger et angreb på 1000Fryd, siger han.

Den dårlige omtale har nu fået ejeren til at tage sine forholdsregler, så han ikke i fremtiden bliver sat i hartkorn med uromagerne.

- Der har været to personer, og dem har jeg sagt til min dørmand, at dem vil jeg ikke se her. Og ser jeg dem selv privat hernede, så får de at vide at de, at de skal gå et andet sted hen, slutter han.