Valgren endte på 14. plads i forårsklassiker

Michael Valgren sluttede søndag eftermiddag på en 14. plads i Liège-Bastogne-Liège 2016.

Søndag eftermiddag sluttede den ældste af de store forårs-klassikere, og det gjorde den med thyboen Michael Valgren på en 14. plads. Valgren kom i mål blot 12 sekunder efter Wout Poels fra Team Sky, der cyklede sig til sejren.

Fire danskere stillede til start i La Doyenne (Den gamle dame) som løbet der blev kørt for første gang i 1892. Thyboen Valgren (Tinkoff) blev placeret væsentligt bedre end de andre danskere. Chistopher Juul Nielsen endte på en 67. plads, Jakob Fuglsang passerede målstregen lige efter og endte dermed på en 68. plads, mens Chris Anker Sørensen sluttede forårsklassikeren på plads nummer 73.

Vejret løb med meget opmærksomhed ved årets løb, da søndagen var både kold og regnfuld. Vejret var så ekstremt at ruten måtte lægges om og forkortes med fem kilometer, så cykelrytterne i dette års løb tilbagelagde 248 kilometer, det skriver TV2 Sporten.

På løbets sidste kilomter kom et cirka 20 mands stort udbrud. Valgren var med i udbruddet, men han kom ikke med, da Michael Albasini, Rui Costa Samuel Sanchez og Wout Poels stak af med fire kilometer til målstregen. Poels kom bedst ud af den sidste spurt og kom dermed sejrsrigt ud af Liège-Bastogne-Liège 2016.

Michael Valgren skrev dette på Twitter efter løbet.