Foto: Vendsyssel Badminton Elite

VEB bliver i ligaen

Vendsyssel Elite Badminton bliver ikke smidt ud af Badmintonligaen, selv om de udeblev fra den omkamp i Aarhus, som de skulle have spillet tirsdag.

Holdturneringsudvalget har besluttet, at Vendsyssel Elite Badminton ikke bliver smidt ud af badmintonligaen, selv om de ellers er gået imod de anvisninger, som Badminton Danmark har givet dem.

Den nordjyske badmintonklub har ligget i krig mod forbundet for at få tilladelse til at Eric Pang kan spille som dansker i ligaen. Den klagesag resulterede i, at VEB blev pålagt at spille en omkamp i Aarhus tirsdag. En omkamp, som badmintonklubben ikke mødte op til.

Udeblivelsen betød, at det blev muligt at smide VEB ud af ligaen, men det er ikke sket. I torsdagens kendelse i sagen skriver holdturneringsudvalget, at:

- Med udgangspunkt i de samlede omstændigheder omkring sagen er det HU's holdning, at der ikke vil blive sanktioneret yderligere overfor VEB. Kampens resultat (sejr på 6-0 til Højbjerg) står ved magt og VEB tildeles herudover en bøde på 3.000 kroner for udeblivelse fra kampen.

VEB spiller torsdag aften sæsonens sidste runde i grundspillet ude mod Gentofte klokken 19.00