Erik Pang fra VEB hev en sejr i land til klubben ved mandagens turnering. Foto: Vendsyssel Badminton Elite

VEB protesterer efter nederlag

Mandag aften led Vendsyssel Elite Badminton nederlag på banerne i Slagelse, nu fortsætter kampen uden for banen.

Vendsyssel Badminton Elite tabte mandag aften 2-4 på udebane til Team Skælskør/Slagelse. Dagens dramatiske højdepunkt indtraf dog allerede inden kampen.

- Vi nedlægger protest og forventer at vinde den, fordi vi vurderer, vi er i besiddelse af dokumentation, der viser, at Mette Poulsen sagtens kunne have spillet. Jeg vil dog ikke komme nærmere ind på disse beviser, før vi senest om tre dage har sendt protesten til forbundet, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen, på VEB's hjemmeside.

Mette Poulsen fra Team Skælskør/Slagelse skulle have spillet damesingle kamp mod VEB's Camilla Sørensen, men hun blev meldt skadet mandag. I stedet fløj Team Skælskør/Slagelses Judith Meulendijks fløjet ind fra Holland, og hun vandt som ventet kampen over VEB spilleren.

Afbuddet resulterede i en markant styrkelse for TSS, og det blev det helt store samtaleemne i Antvortskovhallen mandag aften.
Ifølge VEB deltog den nu skadede Mette Poulsen i weekenden i en turnering i Aarhus, og her spillede hun altså alle sine kampe til ende - uden at trække sig.

Michael Søgaard, medkommentator på TV2Sport, havde blandt andet denne kommentar:

- Team Skælskør/Slagelses sportschef, Michael Kjeldsen, er kendt for at gå lige til stregen. Ifølge reglerne er der ikke noget at komme efter, men der er også noget, som hedder etik og moral. Forbundet må træde i karakter nu og lave en regelændring hurtigst muligt, så vi undgår den slags i fremtiden.

TSS-sportschef Michael Kjeldsen svarer på kritikken overfor TV2Sport:

- Mette Poulsen er skadet, og vi udtog i stedet Judith. Det er helt efter reglerne, men jeg støtter også forslaget om en hurtig ændring af reglerne.