LIGE NU:

VEB-spiller sender Tine Baun ud i Tyskland

Yao Jie leverede den helt store overraskelse i damesingle, da hun fredag aften besejrede Danmarks bedste, Tine Baun, med 21-16, 21-14.

Med sejren understregede hollænderen, at hun bestemt ikke er blevet for gammel til at være med på topplan.

Vendsyssel Elite Badminton har tre spillere med i semifinalerne i den stærkt besatte internationale turnering Bitburger Open i Tyskland.

Eric Pang vandt fredag eftermiddag i tre sæt over ukraineren Dmytro Zavadsky. 17-21, 21-14, 21-15 lød hollænderens sejrscifre. Det var første gang i sine fire kampe i Tyskland, at VEB-spilleren afgav sæt.

- Det er dejligt at se, at Pangs træning i Frederikshavn betyder, at han er i fin fysisk form. Det var især tydeligt, da han i går besejrede Joachim Persson. Mod Zavadsky var jeg ikke imponeret taktisk, men han klarede det og er blandt de sidste fire i turneringen. Det er flot og positivt inden vores to ligakampe i næste uge, udtaler VEB-træner Peter R. Jensen.

I semifinalerne lørdag skal Eric Pang møde kineseren Zhengming Wang.

Også Thomas Laybourn er videre til semifinalerne i mixeddouble sammen med skagboen Kamilla Rytter Juhl. Parret slog fredag Imogen Bankier, Skotland, og Chris Adcock, England, med 21-18, 21-16.

Det går også fint for VEB's deltagere i Hungarian International, bl.a. er  Camilla Sørensen videre til kvartfinalerne i damesingle. Det er VEB-spillerens bedste resultat efter sin lange skadespause.