00:43

1 af 2

Vejret: Mølleejere må juble

Den stærke vind, som har domineret den danske sommer, fortsætter resten af dagen med vindstød af stormende kulingstyrke.

Blæsevejret, som lige nu huserer over hele landsdelen, fortsætter resten af dagen. Skydækket begynder langsomt at opbrydes, mens temperaturerne holder sig omkring de 15-16 grader. Vindstød af hård stormende kulingstyrke.

I Norge har vejrtjenesten nærmest givet op, og vejr-værten bryder sammen for åben skærm i klippet nederst på siden. Der kan forekomme ironi...:-)

Det danske sommervejr er ikke helt på det lavpunkt - endnu. Og specielt ikke, hvis man er vindmølleejer. For udsigten byder på rigeligt med vind i de kommende dage.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Det blir ikke det store sommerværet her til lands i helga heller: http://www.yr.no/artikkel/obs-varsel-for-fire-austlandsfylker-1.12470830Men prøv å ikke bli for sint på meteorologene. De gjør så godt de kan:

Posted by NRK on 24. juli 2015