Beiwen Zhang var den eneste Vendsyssel spiller, der vandt sin kamp. Foto: Vendsyssel Elite Badminton

Vendsyssel Elite Badminton taber til guldfavoritter

VEB tabte mandag aften med 1-5 til guldfavoritterne fra Skovshoved. Alligevel var der optimisme at spore.

Med hele seks debutanter på holdet,  var der lagt op til en svær opgave for Vendsyssel Elite Badminton, der mandag aften spillede første kamp i sæsonen mod guldfavoritterne fra Skovshoved. Vinderchancerne blev heller ikke bedre af, at der på den anden side af nettet stod danske badmintonstjerner som blandt andet OL-sølvvinderne Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen.

Og på trods af en godkendt indsats, så løb gæsterne fra Skovshoved med en komfortabel sejr på 5-1. Alligevel var der optimisme at spore hos hjemmeholdet efter kampen.

- Vi sendte generelt et godt signal, og vi fik også roser af Skovshoved efter kampen. Vi har kun været samlet i få dage, men viste allerede i aften den rigtige kampgejst og spilleglæde, sagde VEB-træner, Morten Olsen, til VEB's hjemmeside efter kampen.

Første duel i kampen var VEB's herredouble med Znonimir Durkinjak og Jacco Arends, der spillede og tabte til Mads Conrad-Petersen og OL-deltageren Carsten Mogensen med sættene 12-21, 21-15 og 18-21.

Dernæst var det VEB's nye damesingle, der skulle i kamp. Amerikaneren Beiwen Zhang. Hun vandt sin kamp i to sæt.

Begge herresingler hos VEB bestående af Raul Must og Victor Svendsen tabte dernæst deres respektive kampe, hvilket bragte Skovshoved foran med 3-1.

I de sidste kampe spillede OL-sølvvinderne Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl deres første kampe i den nye sæson siden OL. Pedersen sammen med Joachim Fischer i mixeddouble, Rytter Juhl sammen med Anne Skelbæk i damedouble.

Begge doubler var alt for stærke for VEB's tilsvarende, og dermed sluttede kampen altså med cifrene 5-1 til gæsterne.