Vendsyssel-spiller til tops i Taiwan

Bare to dagde før Flandy Limpele debuterer for Vendsyssel Elite Badminton (VEB) i Badmintonligaen, strøg han helt til tops i mixeddouble i Taiwan Grand Prix.

I finalen, som blev spillet søndag morgen dansk tid, vandt det indonesiske par Flandy Limpele og Vita Marissa 21-18, 25-23 over danskerne Kamilla Juhl og Thomas Laybourn.

- Vi har hele tiden sagt, at Flandy er en af verdens bedste mixeddoublespillere, og det beviste han igen i Taiwan. Vi glæder os til at præsentere ham tirsdag aften i Arena Nord i Frederikshavn, fortæller VEB's
sportschef, Peter R. Jensen.

VEB får besøg af Værløse, som i øvrigt har Kamilla Juhl på holdet. Der bliver dog ikke tale om et revancheopgør mellem Flandy Limpele og Kamilla
Juhl. De skal henholdsvis spille herre- og damedouble.

VEB giver debut til tre spillere i opgøret mod Værløse. Ud over Flandy Limpele er det inderen Anup Sridhar, der spiller første herresingle, og den engelske damesingle Tracey Hallam. Sidstnævnte skal spille mod Danmarks bedste på spindesiden, Tine Rasmussen, der i sidste weekend sensationelt vandt Super Serie-turneringen Japan Open.