Foto: Lone Vad Dam (arkiv)

Vendsyssel vil ændre AaB-samarbejde ved oprykning

Skulle det lykkedes Vendsyssel FF at spille sig i landets bedste række, så vil samarbejdet med AaB blive ændret, lyder det fra klubben.

Vendsyssel FF har fået en fremragende start på sæsonen i Nordic Bet-ligaen. Her deler klubben førstepladsen i 1. Division med Viborg.

Klubben har fået samlet spillere med masser af Superliga-erfaring med navne som Chris Sørensen, Jesper Christiansen, Morten Bertolt og Hjalte Bo Nørregaard på holdet. Og skulle det stærke hold fortsætte den gode pointhøst og rykke op i Superligaen, så ændres talentsamarbejdet med AaB.

- Nu bliver der indtil videre slet ikke talt om oprykning, og det har der på intet tidspunkt været gjort. Så derfor talentsamarbejdet slet ikke noget, vi har haft oppe som emne. Men det er klart, at hvis vi en dag skulle være så heldige og begunstigede, at vi rykker op i Superligaen, skal der ses nærmere på talentsamarbejdet. Det er helt sikkert, siger Vendsyssel-sportschef Jacob Krüger til fodboldsitet tipsbladet.dk.

- Det ville ændre vores position og situation væsentligt - også for vores egne talenter, siger Jacob Krüger.

Tidligere har Brøndby forsøgt at etablere et talentsamarbejde med Vendsyssel, men her valgte klubben at fortsætte samarbejdet med AaB.