Verdensholdet kommer til Aalborg

DGI's Verdenshold optræder til efteråret i Aalborg, hvor publikum får mulighed for at opleve gymnasternes store show.

Aalborg er en af de 11 danske byer, som får lov at være vært for DGI's Verdenshold inden gymnasterne tager på verdensturné til efteråret. Verdensholdet optræder i Aalborg Stadionhal den 5. september.

- Vi vil gerne gøre danskerne mere opmærksomme på det store arbejde, som DGI's Verdenshold gør for børn og unge både i Danmark og ude i verden. Det er noget, som holdet bruger enormt meget tid på, og det er meget givende for gymnasterne, siger Johannes Bjerre, der er general manager for DGI's Verdenshold i en pressemeddelelse.

Opvisningen i Aalborg er en del af Verdensholdets tur rundt i Danmark, hvor holdet besøger 11 danske byer inden turen går ud i den store verden.

På den kommende verdensturné skal DGI's Verdenshold opføre 125 shows, og holdet kommer blandt andet til lande som Indonesien, Costa Rica og Chile. Verdensholdets mål med turen rundt på kloden er at inspirere børn og unge til et sundere liv.

- Vi hører altid fra de steder, holdet har besøgt, at gymnasterne gør en forskel, når de rejser rundt. På deres workshops viser de, at en aktiv og sund livsstil er for alle. De giver overvægtige eller handicappede børn lyst til at bevæge sig, og de inspirerer børn fra de fattige slumområder i Afrika. De viser, at gymnastik er både leg, fordybelse, fysisk aktivitet og den sublime præstation, siger Johannes Bjerre.

Verdensholdet vender hjem fra sin turné i 2015, hvor holdet igen optræder i Danmark.

Forsiden lige nu