Verdensmester til Team Concordia

Banespecialisten Jens-Erik Madsen har skrevet kontrakt med det Himmerlandske cykelhold Team Concordia Forsikring Himmerland.

Med Jens-Erik Madsen som 'starter', og bl.a. Alex Rasmussen og Michael Mørkøv til at følge efter i det høje tempo, opnåede dansk banecykling fantastiske resultater for få år siden.

I 2008 fik Jens-Erik Madsen sølvmedalje ved både OL i Beijing og VM i Manchester. Ved VM i 2009 i Polen blev sølvet erstattet af en guldmedalje.

DCU valgte sidste år at ansætte en ny banelandstræner, og det 'gamle' 4000 m guldhold blev erstattet af et helt nyt og ungt hold. Men Jens-Erik er stadig helt på toppen af sin karriere. For 10 dage siden blev han nummer 3 i Grenobles 6-dagesløb for professionelle. Og for 5 dage siden blev han Dansk Mester i scratch.

Jens-Erik Madsen er nu indstillet på at vende fokus tilbage mod landevejen, hvor han har opnået rigtig mange imponerende sejre ved siden af hans mange mesterskaber på cykelbanen.

At Jens-Erik Madsen nu skal køre på samme team som de fire unge fra det nye 4000 m banehold, er der ikke noget drama i, for veteranen glæder sig til at vise vejen for de unge.

- Da mit nuværende hold Team Designa Køkken - Blue Water lukkede her i efteråret, var det vigtigt for mig at finde et andet dansk hold på samme niveau. Og jeg føler mig hjemme her i Himmerland, for der er mange ryttere, som jeg tidligere har kørt på hold med, og som jeg kender rigtig godt. Og Team Concordia Forsikring Himmerland har også nogle helt unge talenter, som det bliver spændende at arbejde sammen med. Jeg håber, at jeg kan lære dem noget af min erfaring, siger Jens-Erik Madsen i en pressemeddelelse.