Himmerland Golf & Country Club har med det seneste tiltag sat kursen mod at sætte Himmerland på det gastronomiske landkort.
Et tvillingekokkepar er blevet ansat på Himmerland Golf & Country Club i Farsø. Og Allan og Flemming Vinther Jensen er særdeles velkvalificerede til opgaven.
Verdensmestre i grilldesserter på Jamaica, tidligere deltagere på kokkelandsholdet, medlemmer af Gordon Bleu Du Saint Esprit samt en baggrund fra flere danske toprestauranter - er blot nogle af deres kundskaber inden for kokkeverdenen.
Konceptet for det fremtidige køkken på Himmerland Golf & Country Club vil være det nordiske køkken med råvarer fra landsdelen, som vil komme fra specielt udvalgte leverandører, så maden i fremtiden afspejler det dejlige område og de råvarer der gør sig gældende.
- Håbet med dette tiltag er synliggøre, at Himmerland Golf & Country Club er meget mere end de golfbaner der tidligere har været synonymt med Himmerland, siger direktør Claus Birk Larsen i en pressemeddelelse.