Als Odde Foto: Poul Pedersen

Vi eftersøgte et nyt coverbillede og fik over 500 billeder af smukke Nordjylland

I jagten på et nyt coverbillede til vores Facebookside, bad vi om Facebook-brugernes hjælp. Og et døgn senere har over 500 af TV2 Nords Facebook-følgere sendt deres bud.

Her på TV2 Nord elsker vi Nordjylland. Og vi elsker billeder. Så vi elsker selvfølgelig endnu mere, når de to ting smelter sammen, og vi får billeder af Danmarks smukkeste landsdel.

Torsdag spurgte vi vores brugere om at komme med et bud på et nyt coverbillede til vores Facebookside. Responsen har været enorm.

Vi har fået over 500 billeder, det ene smukkere end det andet. Vi har fået billeder af Rubjerg Knude ved solnedgang, fiskerbåde på stranden ved Stenbjerg, skumring ved Guldkysten i Frederikshavn og listen fortsætter. Vi er så taknemmelige for, at I vil dele jeres bedste skud af Nordjylland, fra Thy i vest og Mariager i syd til Hals i øst og Skagen i nord.

I må også meget gerne tagge jeres flotte billeder af Nordjylland på Instagram med hashtagget #voresnordjylland. Så vælger vi løbende de bedste billeder ud, og poster dem på TV2 Nords Instagram.

Vi har her samlet et galleri af de allerbedste billeder, og I må meget gerne sende endnu flere. Og med alle de gode billeder, skal der nok snart findes et nyt coverbillede, endnu en gang.

Bratten Strand Foto: Gert Valgren

Fyrklit Foto: Glenn Schøn Hansen

Stenbjerg Foto: Charlotte Hebsgaard Jensen

Grenen ved Skagen Foto: Henning Larsen

Rubjerg Knude Foto: Kim Sloth

Thorup Strand Foto: Karina Boeriis Fuglsang

Skagen Foto: Lars Jeppe Thrane

Als Odde ved Mariagerfjord Foto: Lene Nørris Jensen

Guldkysten i Frederikshavn Foto: Marion Munkebo Andersson

Voerså Foto: Marion Munkebo Andersson

Gjøl Havn Foto: Mette Ørbæk Sørensen

Voergaard Slot Foto: Michael Joachim Jensen

Voergaard Slot Foto: Ole Seifert

Aalborg Foto: Pernille Kristine Jørgensen

Nørre Lyngby Foto: Pia Kirkegaard

Rubjerg Knude Foto: Katrine Møller Christensen