- Vi kører efter reglerne

Foto: Foto: Ivan Hansen

Det er ikke et udtryk for en strammere kurs, når to af Aalborgs kendte restaurationer nu pludselig ikke har spiritusbevilling. Det fastslår formanden for bevillingsnævnet Henning G. Jensen (Soc.Dem.), som siger, reglerne blot bliver fulgt.

Det kom som et chok for ejerne af Dansebaren i Jomfru Ane Gade og restaurant Mundgott på Toldbod Plads, at bevillingsnævnet forleden ikke imødekom deres ansøgninger om at få lov til at servere øl og spiritus for deres gæster.

- Jeg troede, alt var i skønneste orden. Jeg har overtaget Dansebaren efter min søn, og jeg var overbevist om, at jeg kunne køre videre på hans bevilling, indtil jeg fik min egen. Men det kan jeg ikke, og jeg kan så heller ikke selv få en bevilling, det forstår jeg ikke, siger Bodil Nielsen ejer af Dansebaren.

Henning G. Jensen (Soc.Dem.) ønsker ikke at kommentere Bodil Nielsens ansøgning, men siger, at der er en grund til at bevillingen er afvist, og det vil hun en af de nærmeste dage få et brev om.

Heller ikke restaurant Mundgott har fået godkendt sin ansøgning om at servere alkohol for gæsterne. Og ifølge Henning G. Jensen må ejerne kigge langt efter en bevilling.

- De har gennem to måneder omgået loven, idet de har kørt videre på den tidligere ejers bevilling, og det er ikke tilladt, siger Henning G. Jensen.

Både Mundgott og Dansebaren har nu sat deres advokater på sagen, og allerede mandag ligger der en ny ansøgning om spiritusbevilling fra dem begge.

Forsiden lige nu