06:07

1 af 2

Vibeke og Hans skrotter bekymringerne og forfølger drømmen

Selvom Hans Sørensen havde et fint arbejde som pædagog og var på vej mod en fast pension, kvittede han sit job - nu udlever han sammen med sin kone drømmen som campingforpagtere på Svinkløv Camping.

Vibeke Jensen og Hans Sørensen har taget et karriereskift af de helt skøre - fra sygeplejerske og pædagog til selvstændige campingforpagtere.

- Skal vi noget andet, skal det være noget helt andet, og det bliver det jo, siger Hans Sørensen.

Vibeke Jensen og Hans Sørensen har kastet alle bekymringer om fremtiden ud i Vesterhavet - nu vil de udleve deres drøm på Svinkløv Camping.

- At vove er at miste fodfæste for en stund. Ikke at vove er at miste sig selv. Det skal være nu. Vi har jo ikke hele livet, supplerer Vibeke Jensen.

De skal bo på campingpladsen syv måneder om året. Vibeke beholder sit job som sygeplejerske i Aalborg, mens Hans har sagt sit arbejde som pædagog helt op og vinkel farvel til en sikker pension.

- Selvfølgelig var det noget tankespind i starten, men det har det jo med at blive til virkelighed. Man skal passe på, hvad man ønsker sig, siger Hans.

Lige nu er forberedelserne i fuld gang til at få campingpladsen klar til de første gæster, der tjekker ind allerede den 28. marts.

- Det er jo dejligt, når telefonen kimer. Det skal man lige vænne sig til, griner de.