LIGE NU:

VIDEO: Nordjysk liftvirksomhed vil ud i Europa

Den nordjyske virksomhed BMS har optaget en spektakulær reklamefilm, som skal hjælpe virksomheden med at blive synlig i hele Europa.

En af de absolutte sværvægtere ikke bare i Nordjylland, men i hele Danmark, når det gælder kraner og lastbillifte er BMS, der har hovedsæde i Nørresundby.

Virksomheden har været inde i en rivende udvikling og satser nu endnu mere uden for Danmarks grænser. I den anledning blev der forleden optaget en reklamefilm for afdelingen med lastbillifte.

- Vi skal bruge reklamefilmen til at udvide vores forretning i andre lande, siger Ib Steffensen, divisionsdirektør i BMS.

BMS oplever store fremskridt i øjeblikket. Under krisen var man nede på 250 medarbejdere. Nu er der cirka 400, og virksomheden oplever store plusser i regnskabet.

Derfor satser BMS nu på at komme ud over Danmarks grænser, og for at gøre det har man optaget reklamefilmen, som viser, hvor højt virksomhedens lifte - og ambitioner - rækker.

- Målet er at være en større virksomhed inden for dette område om fem år, og at nå ud til flere lande, siger Ib Steffensen.