01:29

Foto: Stadsing A/S

1 af 2

VIDEO: Virksomhed vinder vækstpris midt i livesending

Virksomheden Stadsing A/S modtog anerkendt vækstspris i Nordjylland, mens TV2/Nord sendte live fra stedet.

TV2/Nords Robert Bedsted var direkte igennem 19.30-udsendelsen, da Stadsing A/S blev udråbt som Nordjyllands bedste vækstskaber ved delkonkurrencen i EY Entrepreneur of The Year.

Stadsing A/S vandt prisen for deres evne til at kigge frem og transformere virksomheden.

Med sejren er Stadsing A/S klar til landskåringen, som finder sted i Bella Center den 27. november. Her bliver det afgjort, hvem der skal repræsentere Danmark ved EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco til næste år.

Fakta om Stadsing A/S

Gennem mere end et halvt århundrede har firmaet Stadsing A/S leveret alt til rengøring og hygiejneprodukter og har sat en ære i at levere professionelle løsninger - tilpasset kundens behov.

Stadsing A/S er i dag den største danske aktør. Firmaet blev startet i 1956 af Olf Stadsing. Hver aften stod Olf Stadsing i sin kælder og blandede rengøringsmidler, som han næste dag læssede på sin varebil og kørte rundt og solgte.

I 2002 overtog sønnerne Karsten og Henrik Stadsing, der er henholdsvis administrerende direktør og eksport direktør virksomheden. Det er også Karsten og Henrik Stadsing, der ejer aktierne i firmaet i dag.

Hele tiden er der fokus på nytænkning og optimering af besparelser på rengøring, uden at glemme miljø, etik og ergonomi.

Fakta om EY Entrepreneur Of The Year

EY Entrepreneur Of The Year er verdens største konkurrence for entreprenører i vækstvirksomheder.

I 2014 er der 812 entreprenører i Danmark, der møder kravene for deltagelse: Entreprenøren er indehaver af et aktie-, anpartsselskab eller lignende, virksomheden har eksisteret i min. tre år, seneste regnskab viser positivt resultat og positiv egenkapital, virksomheden har min. 20 ansatte og haft vækst i antallet, virksomheden har haft min. 15 procent vækst i omsætning eller bruttoavance.

En uafhængig jury af erhvervsfolk kårer 6 vindere i regionerne, som går videre til landsfinalen.

Vinderen af EY Entrepreneur Of The Year 2014 kåres og kvalificerer sig dermed til verdensmesterskabet EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco.