LIGE NU:

Videoklip med vanvidskørsel gav ny køreprøve

En 19-årig mand fra Aars skal op til en ny køreprøve, efter han lagde et klip på nettet, hvor han kører vanvidskørsel igennem Aars.

Det er dumt at køre med 140 km i timen i regnvejr, hvor man kun må køre 60. Men det er endnu dummere at lægge bevismaterialet på nettet. Ikke desto mindre, er det lige præcis hvad en 19-årig mand fra Aars har gjort.

Det koster ham nu en klækkelig bøde og en betinget frakendelse af kørekortet. Politiet i Løgstør fandt hurtigt frem til manden, da de fik nys om videoklippet.

- Det var rimeligt nemt, da han havde lagt billeder af nummerpladen ud på nettet, forklarer Ted Andersen, Vicepolitikommisær ved politiet i Løgstør.

Vanvidskørslen blev filmet med mobiltelefon og lagt ud på hjemmesiden bilgalleri.dk. Videoklippet har vakt harme blandt de andre brugere på hjemmesiden

Det er anden gang indenfor kort tid, at en ung mand bliver sigtet for afsindig kørsel efter at have lagt klippet ud på bilgalleri.dk.

- Han har ikke givet nogen forklaring på hvorfor han gjorde det, men jeg ved at han er meget ked af både at have kørt for hurtigt og at have lagt det på nettet, siger Ted Andersen.

Manden slap forholdsvist billigt fra affæren, da det er første gang, han er i klammeri med færdselsloven.