Seneste nyt:

Vidne i retten: Tiårig virkede omsorgssvigtet

I retssagen om misbrug af en niårig pige har en kvinde fra familiens nabolag vidnet i Retten i Hjørring mandag. Hun fortæller, at pigen ikke altid så plejet ud, og at hun virkede omsorgssvigtet.

Mandag fortsætter retssagen mod et par fra Skagen, der er tiltalt for seksuelle overgreb mod en nu tiårig pige. Pigen er ifølge anklageskriftet blevet voldtaget af flere mænd med tilladelse fra pigens mor og stedfar, som er de to tiltalte i sagen.

En kvinde fra familiens boligkvarter har mandag vidnet i retssagen, hvor hun beskriver pigen som en sølle, tynd pige, der ofte havde hullet tøj på.

Vidnets datter har leget meget med den forurettede pige, og pigen har mange gange overnattet hos vidnet. Vidnet beskriver de tiltaltes hjem, som et hjem med alt for meget alkohol og fest, derfor måtte vidnets datter heller ikke overnatte i hjemmet.

Ifølge det kvindelige vidne virkede den nu tiårige pige til at være omsorgssvigtet. Pigen har døjet med lus, var ikke altid ren og har dårlige tænder.

Vidnet fortæller, at pigen aldrig har talt negativt om forældrene, men at hun kunne være ked af det, når hun skulle hjem efter at have leget og overnattet hos vidnet og hendes datter.

Tidligere mandag vidnede den tiltalte stedfars søn, hvor han beskrev den tiltalte som en god far. Derudover skal flere andre vidner mandag fortælle om deres viden i sagen.

Retssagen begyndte i sidste uge, og det forventes at der falder dom den 27. maj.