LIGE NU:

Vigtig sejr til BK Outsiders

Der var lagt op til en hård hjemmebanedebut i Bowlingligaen, da BK Outsiders i dag mødte Center fra Rødovre.

BK Outsiders fra Brønderslev har haft en hård start i landets bedste række, hvor de har tabt de tre første kampe. Mændene fra Brønderslev er netop rykket op fra 1. division, og niveauforskellen kan godt mærkes. Men i dag skulle være dagen, hvor BK Outsiders viste, at de har fortjent deres plads i Bowlingligaen.

- Det har været en svær start, men i dag er kampen, hvor vi skal komme tilbage, siger Claus Sørensen, holdleder for BK Outsiders.

BK Outsiders kommer rigtig godt fra start - en strike i første forsøg, og stilen er lagt. Men selvom Brønderslevholdet fører efter første runde, så har modstanderne fra Center ikke tænkt sig at give op på forhånd.

- Jeg tror klart, at vi kan vinde. Vi skal bare lige i gang, siger Stefan Jeppesen, holdleder for Center.

Hele vejen igennem er det dog BK Outsiders, der løber med pointene. På trods af et halvdårligt sidste skud efter fire runder var sejren i hus, og Brønderslevholdet var glade for den første sejr i Bowlingligaen. Resultatet blev 29-3 til BK Outsiders.

- Jeg er rigtig, rigtig glad. Så skal vi lige slå dem på udebane også, og så ligner det en sæson mere i ligaen, hvis vi kan holde den her stil, siger Claus Sørensen, holdleder for BK Outsiders.