Vikings-sportschef fortsætter i Hørsholm

Foto: Lars Lyngdahl

Basketballholdet Aalborg Vikings tidligere sportschef Mads Olesen fortsætter hos konkurrenterne fra Hørsholm.

Aalborg Vikings måtte efter denne sæson ikke bare sige farvel til en række stjernespillere. Sportschef Mads Olesen forlod også klubben.

Nu har den tidligere Vikings-sportschef fundet en ny arbejdsgiver. Det bliver Hørsholm 79'ers, hvor Mads Olesen bliver kommunikations- og marketingsansvarlig.

-Efter jeg valgte at stoppe i Aalborg ved sæsonafslutning i år, har jeg været i forhandlinger med flere danske Basketliga-klubber, men jeg valgte Hørsholm, fordi klubbens måde at gøre tingene på passer rigtigt godt til mig, siger Mads Olesen.

Hos Hørsholm har man bemærket de resultater, Mads Olesen har været med til at skabe i Aalborg.

- Der er ingen tvivl om, at hold med fyldte haller og høj medieinteresse har lettere ved at skabe et produkt, som samarbejdspartnere og sponsorer vil være en del af og kan bruge i deres markedsføring. Mads har vist i Vikings, at han er i stand til netop at skabe sådan et produkt, og så endda i en klub uden den store tradition for tilskuere. Mit indtryk er, at det i Aalborg har været sjovt for fans og sponsorer at gå til basket de seneste år, og det er netop det, vi også ønsker, det skal være i Hørsholm, siger Peter Damm, som er medlem af bestyrelsen i Hørsholm-klubben.

Forsiden lige nu