Foto: aabsport.dk (presse)

Viktor Ahlmann udlejes til Vendsyssel FF

Vendsyssel vil resten af året have en AaB-spiller i stalden. Superligaklubben udlejer nemlig Viktor Ahlmann til kollegerne fra 1. division.

- I vores nuværende situation er vi godt besat på de offensive pladser, så da muligheden bød sig for at give Viktor værdifuld spilletid og erfaring var vi alle enige om, at det var en god løsning.

Sådan lyder det fra AaB's sportsdirektør Allan Gaarde, der torsdag har udlejet Viktor Ahlmann til divisions-kollegerne i Vendsyssel FF.

- Samtidig er det oplagt, at udleje Viktor til netop Vendsyssel, der er en vigtig nordjysk samarbejdsklub, så det kan med rette betegnes som en optimal løsning for både Viktor og begge klubber.

For Viktor Ahlmann, der er lillebror til Jakob Ahlmann, der også spiller i AaB, og som til nu har spillet 10 officielle kampe for klubben, var det udsigten til spilletid, der blev afgørende i forhold til aftalen.

- Jeg glæder mig derfor meget til de nye udfordringer og til igen at spille førsteholdsfodbold, men min ambition på den lange bane er stadig at spille Superliga-fodbold i AaB. Så jeg forventer at komme tilbage til AaB med mere erfaring og forhåbentlig masser af mål i støvlerne.

Hos Vendsyssel FF udtrykker sportschef Jacob Krüger også glæde over tilgangen af Viktor Ahlmann:

- Frem mod denne sæson har vi søgt efter forstærkninger til vores offensiv og qua vores samarbejde med AaB var det logisk at kigge i den retning.

- Som Brønderslev-dreng passer Viktor godt ind i vores koncept og vi glæder os til at byde ham velkommen i klubben, ligesom vi forhåbentlig kan sende en bedre og stærkere spiller retur til AaB når aftalen udløber.