LIGE NU:

Vild morgentrafik: Tre cyklister og en knallertkører påkørt af biler

Det har været en usædvanlig trafikal morgen; hele tre cyklister og en knallertkører er blevet påkørt af biler. Tre uheld er sket i Aalborg, og et enkelt er sket i Hjørring.

De foreløbige meldinger er heldigvis, at alle er sluppet med knubs og overfladiske skrammer - dog er alle kørt en tur på sygehus for at blive tjekket.

Første uheld, som politiet har noteret for tirsdag morgen, skete kort før klokken 7 på Vesterbro, ved hotel Hvide Hus,  i Aalborg. Her overså en 50-årig bilist sin højrevigepligt og påkørte en 17-årig mand, der kom kørende på knallert. Godt en halv time senere var den gal igen - og denne gang få meter fra første uheldssted. I krydset Kong Chr. Alle og Vesterbro kørte en kvindelig bilist frem i venstresvingsbanen, i den forbindelse overså hun en kvinde på cykel. Der er tale om en 34-årig cyklist og en 21-årig bilist, sidstnævnte har til politiet forklaret, at det formentlig var en lav sol, der gjorde, at hun overså cyklisten.

En times tid senere - nemlig ved 8.30-tiden, kommer der alarm på, at der er sket endnu et trafikuheld. Denne gang i krydset Postmestervej og Øster Alle. En cyklist er påkørt af en bil, og mere ved politiet ikke på nuværende tidspunkt, men meldingen lyder, at cyklisten er kommet lettere til skade og kørt på sygehuset til kontrol.

Imellem tiden er nemlig kort før klokken 8 er der sket et uheld i Hjørring. Det er i krydset Idrætsalle og Skolevangen. Her er der ligeledes tale om en cyklist, der er blevet påkørt af en bilist. 

Alle bilister bliver sigtet for overtrædelse af vigepligtsreglerne og kan forvente en bøde.