Kunstneren Michael Kvium og museumsdirektør Gitte Ørskou i samtale om udstillingen Real Monsters på KUNSTEN i Aalborg. Foto: Michael Andersen

Vilde med Kvium

Flere end 15.000 gæster har allerede besøgt udstillingen Real Monsters på KUNSTEN i Aalborg. Vi nordjyder er med andre ord vilde med Kvium.

Den aktuelle udstilling med værker Michael Kvium har fået en fantastisk modtagelse af anmelderne og ikke mindst af publikum. Mere end 15.000 gæster har besøgt kunstmuseet for at opleve Kviums spændende værker, der tager fat på temaet virkelige monstre.

- Vi er meget glade for den store interesse, som publikum allerede har vist for udstillingen, og vi har høje forventninger til det samlede besøgsantal, fortæller museumsdirektør Gitte Ørskou.

Kviums kunst deler ofte vandene mellem dem, der elsker eller afskyr hans billeder, og dette har bevirket, at udstillingen har tiltrukket et nyt publikum til museet. Kvium-udstillingen består af en række nye værker samt den nye film Det Skinbarlige øje - En film om maleren Michael Kvium af Peter Klitgaard.

Udstillingen Real Monsters kan opleves på KUNSTEN indtil 21. april.