Villaindbrud blev hurtigt opklaret

Gerningsmændene bag et indbrud i Støvring blev hurtigt pågrebet. Foto: Rune Borre-Jensen

Tre indbrudstyve på spil i Støvring blev hurtigt fanget natten til torsdag.

Natten til torsdag kunne Nordjyllands Politi for anden nat i træk konstatere, at et indbrud blev opklaret hurtigt. Natten til onsdag var det et par politihunde, der snusede sig frem til gerningsmanden bag et indbrud i en frisørsalon i Nørresundby, og natten efter var det så i Støvring, at der var indbrudstyve på spil.

Politiet modtog anmeldelse om indbrud i en villa på Mastrupvej i Støvring kl. 23.27 onsdag aften. Her var blevet stjålet en trailer med gasflasker, ukrudtsbrænder og en hækkerydder.

- Anmelderen havde tilbageholdt den ene gerningsmænd, og der var tre i alt. De to andre var flygtet fra stedet i en bordeauxfarvet bil, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Jørgensen.

Der blev sendt hunde og almindelige patruljer til stedet, men inden de nåede frem, havde gerningsmanden, der var tilbageholdt af anmelderen, løsrevet sig og var flygtet.

Efter nogen eftersøgning i området, fik en patrulje øje på den bordeauxfarvede flugtbil med de to andre gerningsmænd. Ransagning på mændenes adresse afslørede flere tyvekoster.

Efterforskning førte til at den tredje indbrudstyv kunne anholdes senere på natten.

Forsiden lige nu