LIGE NU:

Voldsom priskrig på fitness i Aalborg

Efter nogle dage men noget dejlig solid dansk julemad har du nu chancen for at komme af med de ekstra julekilo. To helt nye fitnesscentre åbner i Aalborg i starten af det nye år og og det har resulteret i en voldsom priskrig.

Jasper Overgård har snart svedt de sidste dråber sved hos Eqiunox i Aalborg. Fitnesskæden Fitnessworld har nemlig skærpet kampen om fitnesskunderne i Aalborg.

- Jeg har sådan set bare ventet på at de skulle åbne i Aalborg, så nu er det dejligt at de endelig kommer til byen, fortæller en af kædens kommende kunder Jasper Overgård.

Med et åbningstilbud på 99 kroner pr. måned de første tre måneder har Fitnesswold allerede fået 1200 kunder i Aalborg, inden at det nye center åbner i Aalborg.

- Netop prisen er meget vigtig for mig som studerende og det er de samme maskiner de har i Fitnessworld som i alle andre centre, fortæller Jasper Overgård.

Også i Shoppen i City Syd åbner Danmarks største fitnesskæde Fitnessdk et nyt center og med et åbningstilbud på 149 kroner pr måned satser kæden på et stærkt comeback i Aalborg.

- Vi er glade for at være tilbage i Aalborg igen og med en skarpere pris og et topmoderne nyt center glæder vi os til at tage konkurrencen op, siger administrerende direktør Rasmus Ingerslev.

Så nu er der efterhånden ingen dårlige undskyldninger for ikke at komme af med julesulet.