Vragdele fra HG 37 fundet ved Hirtshals

De fundne vragdele fra den forliste kutter. Foto: arkivfoto

Kutteren som den så ud inden forliset. Foto: TV2/Nord

1 af 2

En redningskrans og del af styrehuset fra savnet jolle, fundet ved Hirtshals.  Vragdelene stammer fra fiskekutter HG 37, der sammen med en 60-årig fisker forsvandt 2. marts. Søfartsstyrelsens Opklaringsenhed er sejlet ud for at lede efter flere vragdele.

- Der er fundet en del af redningskransen og styrehuset fra den savnede fiskekutter HG37. Redningskransen er fundet i strandkanten syd for Hirtshals, og en del af styrehuset er drevet ind øst for Hirtshals, siger leder af Hirtshals Redningsstation Allan Jellesen til TV2/NORD.

Han har været i kontakt med skibets ejer, en lokal fisker fra Hirtshals. Han har overfor Allan Jellesen bekræftet at der er tale om vragdele fra fiskekutteren HG 37.

Fiskekutteren HG 37, blev sammen med en 60-årig fisker fra Hirtshals, sidst set 2. marts. I de følgende dage blev der iværksat en eftersøgning, men uden resultat.

Fiskere fortæller at de er stødt på noget ude ved fiskestedet "Korallerne". Det er her skibet fra Søfartsstyrelsens Opklaringsenhed er på vej imod.

"Korallerne" ligger 32 mil vest for Hirtshals.

Forsiden lige nu