White Hawks tabte første semifinale

Frederikshavn White Hawks tabte første stik i semifinaleserien mod de regerende mestre fra SønderjyskE.

På udebane tabte Frederikshavn White Hawks tirsdag aften den første af potentielt syv semifinalekampe mod de regerende mestre fra SønderjyskE.

Det var ellers nordjyderne der, da det første mål faldt seks minutter inde i anden periode, kom foran og de formåede at holde fast i føringen perioden ud. Men så var det også slut.

En udvisning efter 26 sekunder af tredje periode gav powerplay til hjemmeholdet og efter kun 17 sekunder var der udlignet.

SønderjyskE kom foran med to minutter tilbage af et syv minutter langt powerplay. Det lignede ellers længe at White Hawks skulle klare frisag, men Patrick Asselin var af en anden opfattelse.

SønderjyskE satte endegyldigt punktum i kampen, da de med 30 sekunder tilbage scorede til resultatet 3-1.

De to hold mødes i den anden semifinalekamp 20. marts i Frederikshavn.