White Hawks uddelte tocifrede tæsk

I White Hawks' hjemmekamp tirsdag mod Gentofte blev der scoret hele 11 mål. De 10 af dem af hjemmeholdet.

Det blev til sæsonens hidtil største sejr, da Frederikshavn White Hawks tirsdag sendte Unibet Stars gentofte fra banen med cifrene 10-1 prentet godt og grundigt ind.

Hjemmeholdet skulle dog lige skyde sig varme, før hornet kunne lyde, og det var således først efter mislykkede chancer fra blandt andet Lasse Larsen og Colin Vock at Mads Bech kunne sætte det første mål ind på nordjydernes konto.

Det var tæt på at Gentofte hentede sig en udligning. Tre minutter før første pause måtte Joe Fallon diske op med en stor redning, da Kyle Essery fra Gentofte forsøgte sig på kort afstand. Det blev i stedet Christian Chapman, der to minutter senere begyndte at udbygge føringen, så tavlen viste 2-0 efter første periode.

I anden periode udbyggede nordjyderne til 3-0 og 4-0 inden gæsterne reducerede. Det slog dog ikke høgene ud af kurs, og da spillede gik fra isen inden tredje periode, stod der 7-1.

Efter tte minutter af tredje periode stod der 9-1 til hjemmeholdet, og de kunne nu jagte den 10. scoring.

Den kom 8 minutter før tid fra anfører Lasse Lassen, og så var kampen for alvor lukket ned.