White Hawks vandt kneben sejr

Frederikshavn White Hawks fik også tre point ud af holdets anden kamp i den nye isarena i Frederikshavn.

Frederikshavn White Hawks er fortsat en del af den tætte topstrid i ishockeyligaen efter fredagens kampe. Her sikrede White Hawks sig en 3-2-sejr på hjemmebane mod Rungsted.

White Hawks vandt dermed også holdets anden kamp i den nye isarena i Frederikshavn, men høgene måtte slide hårdt for sejren, som først blev sikret på et mål i tredje periode.

Her nettede svenske Kristoffer Jonsson til 3-2 i powerplay, og det blev den eneste scoring i tredje periode, hvor White Hawks ellers havde gode muligheder for at udbygge føringen.

Både første og anden periode endte 1-1. Steve Birnstill og Thomas Søndergaard scorede de øvrige mål for White Hawks, som ligger på ligaens fjerdeplads med fem point op til Odense, der har spillet en kamp mere end nordjyderne.