Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

Würtz med igen for AaB

Rasmus Würtz er tilbage efter udstået karantæne, når AaB møder Sønderjyske i morgen. Til gengæld er Lasse Nielsen i karantæne og både Thomas Augustinussen og Jakob Ahlmann er tvivlsomme.

Begge hold har hentet ti point i sine fire seneste kampe, og AaB-cheftræner Kent Nielsen forventer et nyt målrigt opgør i lighed med AaB's seneste kamp i mandags mod FC FC Midtjylland, som blev slået 3-2.

- Vi fik i den seneste spillerunde et godt resultat mod et FCM-hold, der i foråret ellers har præsteret godt. Nu venter så SønderjyskE, der tilsyneladende har fundet formen på det helt rigtige tidspunkt, siger Kent Nielsen.

AaB vandt senest med 3-2 på udebane over OB, og nordjyderne bejler kraftigt til bronzemedaljerne i et tæt løb med Randers.

- For vores eget vedkommende var jeg i den seneste kamp imponeret over, den vilje, saft og kraft, som vi formåede at bringe på en dag, der spillemæssigt ikke var vores bedste. I anden halvleg leverede vi i de kampafgørende faser både vilje og høj kvalitet, hvilket vi skal tage med ind til et opgør, der sagtens igen kan udvikle sig målrigt, siger Kent Nielsen.