LIGE NU:

WWW-forhandler fra Aalborg beskyldt for svindel

Den aalborgensiske forretningsmand René Sørensen står bag flere danske hjemmesider, som møder stor kritik af Forbrugerrådet.

En af de kunder, der føler sig snydt af René Sørensen er Dina Munk fra Skovlunde. Hun bestilte smykker ved René Sørensens firma trendfighter.dk, men varerne dukkede aldrig op. Det skriver DR-programmet Kontant på DR's hjemmeside.

- Jeg synes simpelthen, det er for dårligt, at nogle mennesker kan finde på at behandle andre mennesker på den måde. At kan godtroende handler og køber, og så er det det rene fup og fidus, siger Dina Munk til Kontant.

Også firmaet Pinkmarketing, der ifølge hjemmesiden rådgiver virksomheder, og firmaet Formlife, der forhandler slankepiller på nettet, møder kritik.

Ved Formlife er en kunde blevet snydt ind i et abonnement, selv om hun blot bestilte en gratis prøvepakning. Den metode forarger Forbrugerrådet.

- Jeg kan sagtens forstå, at forbrugerne føler sig snydt. Slankepillerne bliver markedsført som en gratis fire ugers periode, hvor man kun skal betale for porto. Der står intet om en efterfølgende løbende aftale, siger jurist hos Forbrugerrådet, Tina Dhanda til Kontant.

René Sørensen erkender overfor Kontant, at det er en fejl, hvis kunder ikke har modtaget deres varer fra firmaet Trendfighters.

- Jeg skal først og fremmest understrege, at jeg er rigtigt ked af, at de her kunder ikke har fået sine varer. Det har stået lidt skidt til på det sidste, og det er selvfølgelig noget, jeg vil kigge ned i og få rettet på hurtigst muligt, siger René Sørensen til Kontant.

Men han nægter at udtale sig firmaet Formlife, der sælger slankepillerne og henviser til ledelsen.