LIGE NU:

Yderligere fire rockere fængslet

Fire unge mænd fra rockergruppen Bandidos er fredag blevet varetægtsfængslet i to uger i et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg.

De fire mænd sættes i forbindelse med et voldeligt overfald med brosten mod den rivaliserende rockergruppe Hells Angels på værtshuset Mallorca Bar i Aalborg onsdag.

Grundlovsforhøret blev holdt for såkaldt dobbeltlukkede døre, så offentligheden kan hverken høre, hvad de fire er sigtet for, eller de sigtedes forklaring.

To af mændene er 23 år, en er 25, mens den fjerde er 26 år.

Torsdag blev fem rockere fra Bandidos også varetægtsfængslet i 14 dage for samme overfald.

Dermed er i alt ni rockere fra Bandidos varetægtsfængslet for slagsmålet.

Flere af de unge mænd, som netop er blevet varetægtsfængslet, fandt politiet stående ude foran retten torsdag, hvor de ville støtte deres kammerater på anklagebænken.

- To af dem blev anholdt nede foran retten torsdag i forbindelse med retsmødet, og de to sidste blev anholdt i løbet af natten på andre lokaliteter, siger vagtchef Aage Pedersen.

De anholdte uden for retsbygningen var i selskab med 15-20 Bandidos-rockere, som var mødt op for at støtte deres anholdte kammerater.

Slagsmålet på baren opstod, da en gruppe på otte til ti personer med tilknytning til rockergruppen Bandidos kastede mindst fire brosten ind gennem vinduet på Mallorca-bar.

Indenfor sad fem til seks personer med tilknytning til den rivaliserende rockergruppe Hells Angels.

Herefter opstod der tumult, indtil de brostenkastende mænd med tilknytning til Bandidos løb væk fra stedet op ad Boulevarden.

De fem rockere, som torsdag bliver fremstillet i retten, blev anholdt onsdag eftermiddag på Aalborg Universitetshospital, hvoraf den ene i første omgang blev indbragt på hospitalet med skader i ansigtet efter slag.

Efter slagsmålet anholdt politiet desuden en person, der var i besiddelse af en økse. Vedkommende menes at have tilknytning til slagsmålet på Mallorca Bar, og anholdelsen fandt sted i Aalborg centrum tæt på baren.

Nordjyllands Politi går ud fra, at der er tale om en lokal tvist mellem de to rockergrupper, man skal derfor ikke frygte at færdes på gaderne.