Foto: Preben Nielsen - eframe.dk

Yderligere tre spillere forlader høgene

Phil Paquet, Cam Paddock og Stephane Goulet er ligesom Morten Lie, Bryan Hogan og Robin Bergman fortid i Frederikshavn White Hawks. Det skriver kanalfrederikshavn.dk.

- I defensiven søger vi en lidt anden type end Phil Paquet, der ikke var helt så stærk i powerplay-spillet, som vi havde forventet. Cam Paddock har været en nøglespiller for os og vil være en stor forstærkning på ethvert dansk ligahold, men hans lønkrav var simpelthen for høje til, at vi kunne følge med, siger direktør Henrik Andersen, Elite Nord Frederikshavn A/S, til AL-Bankligaen.dk.

Stephane Goulet, der kom til Frederikshavn som forstærkning lige før slutspillet, stopper sin ishockeykarriere til fordel for en civil karriere.

Spørgsmålet er nu, om cheftræner Lars Ivarsson kaster sin kærlighed på de svenske spillere.

- Vi spiller ikke med otte svenskere til næste sæson, men hvordan fordelingen præcist bliver, kan jeg ikke sige endnu. Men udover svenskere går vi fortrinsvis efter nordamerikanere, for vores træner vil gerne have noget transatlantisk blod ind i omklædningsrummet, siger Henrik Andersen til AL-Bankligaen.dk.

Han håber, at Nikolaj Nedermark og Christian Schioldan fortsætter karrieren.

- Nikolaj ytrede ønske om at stoppe i løbet af sidste sæson, men vi er i en fin dialog med ham, så måske han vil tage en sæson mere. Schioldan er en mand, der betyder utrolig meget for os i omklædningsrummet og på isen, og han spillede en fremragende sæson. Så vi håber han tager en tørn mere, siger Henrik Andersen.