Der skal mere end nogle mønter til for at overtage Yellow Hotel, men hotellet er til salg efter konkurs Foto: Christell Maria Iversen (Arkiv)

Yellow Hotel til salg

Kan du skaffe 15 millioner kroner, og har du mod på at drive et næsten ubrugt, men tidligere konkursramt hotel, så har du mulighed for at leve din drøm ud på Hammershøj i Øland sydøst for Brovst, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Det er Nykredit, der har sat det tidligere spa- og konferencehotel Yellow Hotel til salg.

Nykredit overtog hotelbygningen på en tvangsauktion i oktober 2010, efter at den oprindelige ejer, developeren Kurt Skafsgaard fra Vejle, var gået konkurs efter at have puttet omkring 50 millioner kroner i projektet.

Salget af Yellow Hotel er ikke den letteste salgsopgave, som Nybolig Erhverv er blevet stillet over for, fortæller erhvervsmægler Steen Royberg fra Nybolig Erhverv i Aalborg til Nordjyske Stiftstidende.

- Vi mener, at Yellow Hotel vil være velegnet som kursusejendom for den type af virksomheder, men her er situationen, at disse virksomheder fortæller os enten, at de allerede har sådan en kursusejendom, eller at de lejer sig ind, når de afholder efteruddannelse eller konferencer, siger Steen Royberg.