Husker du Nordjyllands dårligste fodboldklub? Nu laver de e-sporthold

Det er nyt fra Ulsted Boldklub, der er notorisk kendt for at tabe hver en kamp. For med et nyt utraditionelt hold, kan de måske vinde bare lidt. Kampgejsten er i hvert fald i orden.

I 2016 blev Ulsteds Serie 6-hold landskendte for at være Danmarks formentlig dårligste fodboldhold. I en længere serie fulgte vi holdet, der aldrig havde prøvet at vinde en kamp.

Nu er der banebrydende nyt fra Ulsted Boldklub.

De er nemlig rykket inden døre og har startet et e-sports hold. Nu er det på PlayStation i spillet FIFA, at et nyt hold skal spille bold.

Men det er svært at sige, om det bliver en succes. Især for træneren, Morten Simonsen. 

- Jeg har faktisk ingen kompetancer inden for det... Så grunden til jeg er træner er nok, at der skal være en voksen til at styre de unge mennesker, siger han med et smil. 

Men han håber da, at de unge kan give den noget gas, når der skal deltages i DBU-turneringer. Også selvom han ikke helt selv kan bedømme niveauet endnu. 

Kampgejsten er til gengæld høj hos en af holdets nye spillere. 

Hvad kan jeres nye hold?

- Vinde alt. Det er 100, siger Lasse. 

Til aftenens første møde for e-holdet er 10 drenge mødt op og træneren havde på forhånd fået tilsagn om fem tilmeldinger til holdet. 

Holdet starter op i uge 10. 

Husker du...

Hele landet og i særdeleshed Nordjylland kom på fornavn med målvogter "Hvide", ihærdige Wassim og træner Mikael Simonsen tilbage i 2016, da Ulsted Boldklubs serie 6-mandskab gjorde sit til at gøre sig fortjent til titlen som Nordjyllands dårligste fodboldhold. Holdet var mandsopdækket af TV2 Nords Mogens Jørgensen, der over flere måneder fulgte fodboldsspillerne fra Ulsted, der gjorde en dyd ud af, at få solid husmandskost og en håndbajer til at rime på grønsvær. 

I spidsen stod også dengang Mikael Simonsen, som holdets træner. Han forsøgte at være så retfærdig som mulig og tage de spillere, der dukkede op til træning, med på holdet. Han er typen, der ikke går på kompromis med det, der binder holdet sammen: Det sociale.

Da Mogens Jørgensen første gang mødte serie 6-manddskabet var det måske Nordjyllands dårligste fodboldhold, da de i sæsonen endnu ikke formået at vinde en kamp, men kæmpede med liv, sjæl og ølmaver for at få det til at ske.

Se eller gense alle afsnittet af Ulsted, Nordjyllands dårligste fodboldhold på tv2nord.dk/ulsted.

 

Serie 6 holdet fra Ulsted har ikke vundet i flere år

Nordjyllands dårligste fodboldhold?

default_thumb

play Husker du Nordjyllands dårligste fodboldklub? Nu laver de e-sporthold

def_thumb,50_percent

play Sæsonen sluttet af med et brag: Se hvordan Ulsted-drengene fester

def_thumb,50_percent

play Så har de også prøvet det i Ulsted

default_thumb

play Verdens-premiere: Ulsted Serie-6 præsenterer ny musikvideo

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland