LIGE NU:

Anna-Katrine frygter ikke en øm bag: - Jeg vil strikke mig til de 20.000 kroner

29-årige Anna-Katrine Nordenbæk har meldt sig til TV2 Nords pælesidningskonkurrence for at udfordre sig selv og skubbe sin grænse.

Fem modige deltagere er blevet udtaget til TV2 Nords mesterskaber i pælesidning, hvor der dystes om at sidde længst på en pæl. Vinderen går fra konkurrencen med en præmie på 20.000 kroner. 

Èn af de deltagere, der har meldt sig til at få ondt i bagen, er Anna-Katrine Nordenbæk, som du kan lære bedre at kende i artiklen her:

Hvem er du?

Jeg hedder Anna-Katrine Nordenbæk. Jeg er 29 år og kommer fra Hjørring. Jeg arbejder som sygeplejerske og er mor til tre dejlige piger. 

Anna-Katrine Nordenbæks ansøgervideo.

Hvorfor har du meldt dig til pælesidning?

Jeg har meldt mig til pælesidning, fordi vi kom til at sidde og snakke om, at det kunne være meget sjovt. Jeg har tænkt på det siden sidste år, så vi gav det et skud, og nu er jeg kommet igennem. Jeg kan godt lide at se, hvor min personlige grænse går. Og lære mere om mig selv på den måde.

Hvordan fandt du på deltagervideoen?

Jeg sendte den her video ind for sjovs skyld, og den blev rigtig dårlig, men det var mest for sjov, og så kom vi igennem.

Hvad er din største styrke?

Min største styrke er, at jeg er enormt stædig, og at jeg kan bruge mange timer på at strikke og tænke. 

Hvad skal du bruge tiden på pælen til?

Jeg forestiller mig, at jeg skal bruge rigtig meget af tiden på at strikke. Jeg er meget fascineret af at sidde og strikke og kan bruge rigtig mange timer på det. Og det er også en god måde at sidde stille på.

Hvad bliver det sværeste for dig?

Det sværeste bliver, at det kommer til at gøre ondt og det, at man skal op og ned ad pælen. Hvis man først kommer ned, så bliver det svært at komme op igen, fordi man er øm.

Glæder du dig til konkurrencen?

Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg er nervøs for, om man kan sidde stille, men det skal nok blive sjovt.

Hvad skal du bruge pengene til, hvis du vinder?

Hvis jeg vinder pælesidningskonkurrencen, så skal pengene bruges til mit bryllup til februar.

REGLER