LIGE NU:

Far til fem og deltager i pælesidning: - Det er ungerne, der har udfordret mig

Det er Jesper Revsbech Andersens børn, der har udfordret ham til at stille op til TV2 Nords pælesidningskonkurrence. Derfor skal pengene også bruges på familien, hvis han vinder.

TV2 Nords konkurrence i pælesidning nærmer sig. En konkurrence, hvor fem deltagere i 48 timer dyster om at sidde længst tid på en pæl. Vinderen kan gå fra konkurrencen med en præmiesum på 20.000 kroner.

quote Jeg er tung i røven og stædig som en rigtig vendelbo. Det er det, der bringer mig i mål.

Jesper Revsbech Andersen

I Tårs er kokken Jesper Revsbech Andersen en af dem, der lige nu går og forbereder sig på at skulle blive siddende så længe som muligt. Han har meldt sig som deltager på opfordring fra sine tre ældste børn. I alt har han fem børn, hvoraf den yngste blev født for tre uger siden.

Her kan du se Jesper Revsbech Andersens videoansøgning:

 

Hvem er du?

Jeg hedder Jesper og er 38 år. Jeg bor i Tårs med mine fem børn og kone, og til daglig arbejder jeg som kok. Jeg har meldt mig til konkurrencen, fordi de tre ældste børn synes, det kunne være fedt at se mig sidde på en pæl. Så sagde jeg, at det gør jeg, det er intet problem. Så det er ungerne, der har udfordret mig.

Hvad forventer du af konkurrencen?

Jeg glæder mig til at komme ud og sidde de der dage på pælen sammen med de andre konkurrenter, og så få slappet af og taget den udfordring op, jeg har fået af mine unger. Det bliver hårdt, men jeg må jo betragte det som en lille ferie, hvor man kommer lidt væk fra hverdagen og får slappet af. Og så ved jeg jo, at hele familien hepper fra sidelinjen, så de er ikke så langt væk.

Hvad bliver den største udfordring?

Det sværeste bliver at skulle op og ned af pælen, når man skal på toilettet. Når man lige har fået noget ro, så sover man nok lidt bagi. Så det bliver hårdt at skulle op og ned.

Hvad er din største styrke?

Det er, at jeg er tung i røven og stædig som en rigtig vendelbo. Så det er det, der bringer mig i mål.

Hvad vil du bruge de 20.000 kroner på?

Vinder jeg konkurrencen, så vil jeg da have det fantastisk. Det er bare en sejr mere. Så vil jeg bruge pengene på hele familien, og så skal vi have en tur og ud og hygge os.

REGLER